วันอาทิตย์ที่ 3 มีนาคม พ.ศ. 2556

How to Make Inarizushi いなり寿司の作り方

How to Make Inarizushi いなり寿司の作り方 Video Clips. Duration : 8.57 Mins.


Ingredients for Inarizushi (12 pieces) 6 Aburaage - Fried Tofu Pouches 300ml Dashi Stock (1.27 us cup) 3 tbsp Sugar 2 tbsp Mirin 2 tbsp Soy Sauce 3 Dried Shiitake Mushrooms 30g Carrot (1.76 oz) 4g Dried Hijiki Seaweed (0.141 oz) Vegetable Oil 4~5 tbsp Shiitake Liquid ½ tbsp Sake ½ tbsp Mirin ½ tbsp Sugar ½ tbsp Soy Sauce 1 tbsp Toasted White Sesame Seeds Omelette Sheets (2 eggs + sugar + salt + potato starch dissolved in water) Mitsuba - Japanese Wild Parsley Shoga Amazuzuke - Pickled Ginger 300ml Japanese Rice (1.27 us cup) 300ml Water (1.27 us cup) 1 tbsp Sake 5x5cm Dried Kombu Seaweed (2x2 inch) How to Make Steamed Rice Wash and drain 300ml rice (1.27 us cup) with a sieve basket. Put the rice in a rice cooker and add 300ml water (1.27 us cup), 1 tbsp sake and 5x5cm dried kombu seaweed (2x2 inch). Let the rice soak in the water for 30 minutes and turn on the rice cooker. 50ml Sushi Vinegar (1.76 fl oz) (substitute: 2 tbsp rice vinegar + 1½ tbsp sugar + ⅔ tsp salt) <材料> 12個分米:300ml(250g) 水:300ml 酒:大1 出し昆布:5cm角1枚※米は30分間分量の水に浸けたあと炊飯する。 すし酢(市販):50ml ※または 酢:大2 砂糖:大1と1/2 塩:小2/3 油揚げ:6 枚(いなり寿司用、または、薄めの油揚げ) 出し汁:300ml 砂糖:大3 みりん:大2 しょう油:大2 干し椎茸:3枚(※干し椎茸は軽く洗い、水を加えて冷蔵庫で一晩かけて戻しておく。鍋焼きうどん参照。) 人参:30g 乾燥ひじき:4g (※ひじきは水に20〜30分浸け、よく洗って水気を切っておく。) 炒め油:少々椎茸戻し汁:大4~5 酒、みりん、砂糖 ...

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